ONDERZOEK

Een uitdagend wetenschappelijk design of ingewikkelde analyses? Ik denk graag creatief en inhoudelijk mee om een goede wetenschappelijke oplossing te bedenken. Mijn onderzoekservaring is goed terug te zien in mijn portfolio.

TRAINING

Heb jij de indruk dat de kennis die overgebracht moet worden, soms niet beklijft? Misschien is de koppeling met de dagelijkse praktijk niet gemaakt. Die koppeling maak ik wel! Daarnaast zorg ik er als trainer voor dat je een leuke dag hebt! Ook niet onbelangrijk. Nieuwsgierig geworden? Hier krijg je een idee van de eerdere opdrachten en trainingen op maat.

SPREKER

Een ingewikkeld verhaal, toegankelijk verwoord? Prikkelen tot denken? Voorbeelden aandragen of een discussie op gang brengen die je echt raakt? Dat is wat ik doe! Heb jij iemand nodig die daarbij ondersteunt, neem dan contact met me op.

ADVIES / PROJECTLEIDING

Soms is het prettig als iemand buiten de gebaande paden denkt en prikkelende vragen stelt. Waarom doen we wat we doen? Wat heeft het ons gebracht en zouden we het ook eens anders kunnen doen? Heb jij behoefte aan een projectleider met lef, of een out of the box advies? Dat is wat ik graag doe, met respect en een beetje humor. Neem hier eens een kijkje.